5 علت شوکه کننده برای خوردن این میوه تابستانی

به گزارش وبلاگ تور کیش، آلو کالری نسبتا پایینی دارد اما حاوی میزان فراوانی از ویتامین های ضروری و مواد معدنی است.

5 علت شوکه کننده برای خوردن این میوه تابستانی

آلو ماده غذایی بسیار مغذی با خواص فراوان برای سلامتی است. این میوه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان است که خطر بروز بعضی بیماری های مزمن را کاهش می دهند. آلو را می توان به شکل تازه یا خشک شده (آلو خشک یا آلو بخارا) مصرف کرد. آلو و آلو خشک خواص بسیاری برای سلامتی دارند که ازجمله آن ها می توان به درمان یبوست و پوکی استخوان اشاره نمود. وبلاگ تور کیش در ادامه به آنالیز خواص آلو برای سلامتی می پردازیم.

یاری به بهبود یبوست

یاری به بهبود یبوست از خواص آلو و آب آلو محسوب می گردد. این امر تا حدی به خاطر فیبر موجود در آلو است. هر عدد آلو حاوی تقریبا یک گرم فیبر است. بیشتر فیبر موجود در آلو از نوع غیرمحلول است. یعنی در آب حل نمی گردد. آلو با افزایش حجم مدفوع موجب پیش گیری از یبوست و افزایش سرعت حرکت ضایعات در دستگاه گوارش می گردد.

سرشار از آنتی اکسیدان ها

آلو و آلو خشک سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که در کاهش التهابات و محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد موثر هستند. آلو و آلو خشک سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنلی هستند که تاثیر مثبتی بر سلامت استخوان و کاهش خطر بیماری های قلبی و دیابت دارند. براساس بعضی مطالعات اندازه پلی فنل ها در آلو بیش از دو برابر میوه های معروفی مانند شلیل و هلو است.

یاری به کاهش قند خون

آلو با ویژگی های خاص خود می تواند در کاهش قند خون موثر باشد. آلو و آلو خشک علی رغم داشتن کربوهیدرات نسبتا بالا، پس از مصرف، باعث افزایش چشمگیر قند خون نمی شوند. فیبر می تواند اندازه جذب کربوهیدرات را پس از وعده غذایی در بدن کاهش بدهد. درنتیجه باعث می گردد قند خون به جای جهش ناگهانی، به طور تدریجی بالا برود. بنابراین مصرف میوه هایی مانند آلو خطر بروز بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

یاری به سلامت استخوان

آلو خشک برای سلامت استخوان مفید است. بعضی مطالعات از تاثیر مصرف آلو در کاهش بروز بیماری های ناشی از ضعف استخوان مانند پوکی استخوان و استئوپنیا (کاهش تراکم استخوان) حکایت دارند. آلو خشک نه تنها می تواند از بروز مسائل استخوان جلوگیری نموده، بلکه در بهبود آن ها نیز موثر است. بعلاوه مطالعات نشان داده اند که آلو خشک می تواند سطح بعضی هورمون های موثر در تشکیل استخوان ها را افزایش بدهد.

یاری به سلامت قلب

مصرف منظم آلو و آلو خشک به سلامت قلب یاری می نماید. آلو و آلو خشک به خاطر خاصیت بالقوه شان در کاهش فشار خون و کاهش کلسترول مطالعه شده اند. این دو، از عوامل عمده بروز بیماری های قلبی هستند. تاثیرات مثبت آلو و آلو خشک بر بیماری های قلبی احتمالا به خاطر وجود فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها است. اگر به سلامت قلب خود اهمیت می دهید مطلب تنظیم فشار خون با 6 نوشیدنی فوق العاده را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب 7خاصیت شگفت انگیز برگه زردآلو را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "5 علت شوکه کننده برای خوردن این میوه تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 علت شوکه کننده برای خوردن این میوه تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید