نارنگی دشمن اصلی ویروس ها

به گزارش وبلاگ تور کیش، خبرنگاران: نارنگی میوه پاییزی است که در سلامت فرد بسیار موثر است.

نارنگی دشمن اصلی ویروس ها

نارنگی که اکنون در میوه فروشی ها زیاد یافت می گردد موجب کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

به گزارش وبلاگ تور کیش، گرچه معمولا زمانی که صحبت از خواص مرکبات می گردد، همه به یاد پرتقال می افتند اما نباید از خواص عالی نارنگی غافل شد. تاثیر این میوه بر سلامت بدن تا حدی است که توصیه می گردد در فصل زمستان یک نارنگی در روز میل گردد.

در ادامه این مطلب به 5 مورد از فواید عادت به خوردن این میوه اشاره نموده ایم که به ترتیب عبارتند از:

1. سرشار از فیبرها و تسهیل گوارش

نارنگی سرشار از فیبرهای غذایی است که به عملکرد روده ها یاری می نماید و به همین علت بهتر است از میوه کامل به جای آبمیوه استفاده گردد. پکتین یکی از این فیبرهای غذایی است که در پوسته سفید اطراف پالپ میوه وجود دارد که به کاهش کلسترول خون و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی یاری می نماید. دمنوش پوست نارنگی نیز برای بهبود هضم پس از صرف غذای با چربی یا قند بالا مفید است.

2. تقویت ایمنی بدن

روبرو بدن با انواع ویروس ها در فصول سرد سال موجب بروز خستگی و ضعف سیستم ایمنی می گردد. اما گنجاندن نارنگی در رژیم غذایی به علت میزان فراوان ویتامینC در این زمینه موثر است و زمینه ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد. البته برای این تاثیر مطلوب ضروری است نارنگی به طور منظم مصرف گردد.

3. یاری به کاهش وزن

نارنگی کالری کمی دارد و حاوی میزان فراوان آب است که در دوران رژیم لاغری مفید خواهد بود. البته خوردن نارنگی احساس گرسنگی بین وعده های غذا را نیز کاهش می دهد و میان وعده مناسبی به جای تنقلات شور یا شیرین است.

4. سرشار از آنتی اکسیدان ها

علاوه بر میزان فراوان ویتامین C به عنوان آنتی اکسیدان عالی، نارنگی منبع غنی از دیگر ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و آنتوسیانین هاست که با رادیکال های آزاد مقابله نموده و زمینه بروز بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و پیری سلولی کاهش پیدا می نماید. این ترکیبات به علت تاثیر ضدالتهابی از عروق خونی نیز محافظت می نماید.

5. حفظ تعادل اسیدی و قلیایی بدن

تعادل حالت اسیدی و قلیایی بدن در حفظ سلامت و بسیاری از عملنمودهای بدن نقش دارد. همه خوراکی های ترش الزاما حالت اسیدیته در بدن ایجاد نمی نمایند که نارنگی یکی از آنهاست. این میوه بر خلاف طعم نسبتا ترشی که دارد ph قلیایی دارد و از افزایش اسیدیته بدن و بروز واکنش های اکسایشی و تحلیل مواد معدنی جلوگیری می نماید. وجود مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، آهن و مس در نارنگی نیز در تامین این نیازهای بدن موثر است.

منبع: رکنا

به "نارنگی دشمن اصلی ویروس ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نارنگی دشمن اصلی ویروس ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید