طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس

به گزارش وبلاگ تور کیش، راز آشپزی ایتالیایی ها تنها عطر سیر یا بوی آویشنی که در غذاهایشان استفاده می نمایند، نیست. بوی ادویه های ترکیبی و طعم سس های مخصوص ایتالیایی می تواند یک غذای ساده را هم به معجونی با طعم فراموش نشدنی تبدیل کند. همین بهانه کافی است تا در این مطلب، تنها به شما پختن پاستا را آموزش ندهیم. این بار می خواهیم راز ساختن ادویه ایتالیایی و سس مخصوص مارینارا را هم با شما در میان بگذاریم تا طعم پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا، به راحتی از فکر مهمان هایتان بیرون نرود.

طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس

مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی

  • سینه مرغ (بدون استخوان) دو عدد
  • ادویه ایتالیایی یک قاشق چای خوری
  • پیاز یک عدد میانه
  • سیر یک حبه
  • پاستا فورمی 400 گرم
  • سس مارینارا یک پیمانه
  • پنیر موزارلا خرید آنلاین یک پیمانه
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • جعفری تازه نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی

  • پونه خشک یک قاشق سوپخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • ریحان خشک یک قاشق سوپخوری
  • پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
  • آویشن یک قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • رزماری خشک یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • آویشن یک قاشق سوپ خوری
  • پیاز یک عدد
  • سیر دو حبه
  • نمک به اندازه لازم
  • جعفری تازه یک قاشق سوپ خوری
  • ریحان تازه یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا

مرحله اول

برای تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا ابتدا سینه های مرغ را در روغن زیتون مخصوص پخت و پز تفت دهید. ادویه ایتالیایی و نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و پخت را برای پنج دقیقه ادامه دهید.

مرحله دوم

پیاز خرد شده و سیر له شده یپتزا ایتالیایی را در تابه بریزید. سس مارینارا به آن اضافه کنید و اندازهی آب بریزید. این سس را باید قبل از آماده کردن پاستا، طبخ نموده باشید.

برای تهیه سس مارینارا ابتدا پیازهای نگینی را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد، سپس سیر له شده و آویشن را به آن اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی را روی این مواد بریزید و بعد از غلیظ شدن سس، نمک، آبلیمو و سبزیجات تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از به جوش آمدن آب، مرغ و پاستا را در قابلمه بریزید و 10 تا 15 دقیقه برای پخت صبر کنید. وقتی که پاستا پخته و آب سس کم شد، پنیر موزارلا را به مواد داخل این پاستا ایتالیایی در تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید. دو تا سه دقیقه به پخت ادامه دهید تا پنیر آب گردد. سپس پاستا را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید