طرز تهیه استیک مرغ

به گزارش وبلاگ تور کیش، خبرنگاران | سرویس آشپزی - استیک قسمتی از گوشت راسته گوساله با رگه هایی از چربی است که معمولا به صورت کبابی روی آتش یا سرخ شده در روغن تهیه می شود. در کنار این غذای پرکالری سبزیجات پخته، سیب زمینی تنوری و انواع سالاد سرو می شود. استیک گوشت طعمی شبیه به کباب برگ دارد و در کشور های مختلف به سبک های متنوعی درست می شود. استیک مرغ کالری کمتری دارد و برای افرادی که محدودیت استفاده از گوشت قرمز را دارند مناسب تر است. این غذا را می توانید خیلی راحت در مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، درست کرده و همراه با سیب زمینی به عنوان یک شام کامل صرف کنید.

طرز تهیه استیک مرغ

طرز تهیه استیک مرغ

مواد لازم
سینه مرغ4 عدد
لیمو ترش2 عدد
پودر سیر1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق غذاخوری
کره100 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا گوشت سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با یک چاقوی تیز سینه مرغ را از طول برش بزنید تا به صورت لایه های نازکی به ضخامت یک سانتی متر درآید.
  2. برش های مرغ را لای پلاستیک فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب به آرامی روی آن بکوبید طوری که لایه ها کاملا پهن شوند. موقع کوبیدن گوشت مرغ، مراقب باشید بافت گوشت آسیب نبیند و خرد نشود.
  3. ورقه های مرغ را داخل ظرفی ریخته، پوست لیمو ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید.
  4. آبلیمو، نمک، فلفل، پودر چیلی، پودر پیاز و پودر سیر را روی ورقه های مرغ بپاشید و با دست به همه قسمت های مرغ بمالید.
  5. کره را از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط ذوب شود، سپس همه قسمت های مرغ را به کره آغشته کنید.
  6. روی ظرف را سلفون کشیده و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ورقه های مرغ مزه دار شوند.
  7. یک تابه چدنی روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود. سپس مرغ را از یخچال قرار کرده و مواد روی آن را کاملا پاک کنید.
  8. ورقه های مرغ را در تابه بچینید و حدود 4-3 دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن ها گریل شود.
  9. وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز گریل شود.
  10. استیک را پس از آماده شدن در ظرف سرو بکشید و با یا هر نوع سس دلخواهی میل کنید.

طرز تهیه سس قارچ مخصوص استیک

مواد لازم
قارچ200 گرم
کره50 گرم
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
آرد1 قاشق غذاخوری
شیر1 فنجان
خامه2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. قارچ ها را پس از شستن به صورت ورقه ای خرد کرده و با مقداری کره و آبلیمو در تابه روی حرارت بالا قرار دهید تا سرخ شوند.
  2. قارچ ها را از تابه خارج کرده، سیر له شده را در باقیمانده کره بریزید و کمی تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  3. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشود.
  4. قارچ سرخ شده را به تابه برگردانید، خامه، نمک و فلفل را افزوده و هم بزنید.
  5. همین که سس کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.

رعایت چند نکته مهم و اصولی

  • موقع گریل کردن، ورقه های مرغ را جابجا نکنید و اجازه دهید تا یک طرف کاملا گریل شود، سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز گریل شود، در غیر اینصورت استیک مرغ خشک می شود.
  • موقع شستن قارچ ها آن ها را در آب نریزید، زیرا بافت قارچ به گونه ای است که آب جذب می کند و هنگام حرارت دیدن آب می اندازد؛ بنابراین بهتر است قارچ ها را یکی یکی بشویید.
  • موقع سرخ کردن قارچ، حرارت را زیاد کنید، حرارت کم باعث آب انداختن قارچ می شود.
  • موقع سرخ کردن قارچ، آن ها را هم نزنید، صبر کنید تا آب قارچ ها کشیده شود. هم زدن زیاد قارچ باعث آب انداختن آن ها می شود.
  • اگر عجله دارید می توانید مرغ را در یخچال قرار ندهید، ولی استراحت مرغ در مواد باعث ایجاد طعم و مزه بهتر خواهد شد.

استیک مرغ در مقایسه با استیک گوشت که با گوشت گوساله درست می شود، چربی اشباع کمتری دارد و از آنجا که گوشت مرغ حاوی مقادیر زیادی نیاسین است برای جلوگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر مفید است. با طبخ گوشت مرغ به روش های مختلف می توان تنوع غذایی بالایی ایجاد کرد و با جایگزین کردن آن با انواع گوشت قرمز از رژیم غذایی سالم تری برخوردار شد.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه استیک مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه استیک مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید