رسوب زدایی با روشی نوآورانه ممکن شد

به گزارش وبلاگ تور کیش، رضا پاسیار عضو هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان با اشاره به این که ایرلیفت روشی برای تخلیه مایعات و جامدات همراه آن از عمق چاه است، ادامه داد: مزایای روش ایرلیفت باعث شده است تا به عنوان جایگزینی مناسب برای روش های حفاری و لایروبی چاه های در حال بهره برداری مورد توجه قرار بگیرد.

رسوب زدایی با روشی نوآورانه ممکن شد

وی اضافه نمود: در این روش، هوای فشرده به درون پمپ ایرلیفت که در انتهای چاه نصب شده، تزریق می گردد. هوای آزاد شده درون چاه به علت چگالی کمتر به سمت بالا حرکت می کند و آب و جامدات انتهای چاه را همراه خود می کند.

وی ادامه داد:بدین ترتیب جریانی سه فازی از جهت لوله تعبیه شده به خارج از چاه برقرار می گردد و رسوبات کنده شده، شن، ماسه و حتی گراول و تا حدی اجسام خارجی سقوط نموده به درون چاه، را تخلیه می کند.

پسیار افزود: این شرکت با استفاده از پمپ نیتروژن مایع و سیستم ایرلیفت پیروز به تخلیه رسوبات از چاه ها تا عمق 350 متر شده است. روش ایرلیفت در مقایسه با حفاری دارای مزایای فروانی است که از جمله آن عبارتند از قابلیت تخلیه رسوبات درشت دانه شامل ماسه، گراول و قلوه سنگ، قابلیت اطمینان بالای پمپ در مقابل رسوبات درشت دانه، سرعت بالای عملیات تخلیه رسوبات، قابلیت تخلیه رسوبات چاه هایی با جدار تخریب شده و عدم آسیب به چاه های با جدار فرسوده است.

این مدیر حوزه دانش بنیان با اشاره به این که خدمات دانش بنیان آن ها در صنایع آب و فاضلاب و کشاورزی بیشتر کار برد دارد، گفت: کاهش هزینه مصرف آب مهم ترین اتفاقی است که پس از لایروبی به روش ایرلیفت رقم می خورد.

وی مطرح نمود: کیفیت آب برداشتی از چاه ها با پارامترهای متعددی مثل راهنمایی الکتریکی و غلظت آلاینده هایی همانند فلزات سنگین و نیترات سنجیده می گردد. بدین منظور، نمونه گیر در شرکت سازه پارس طراحی و ساخته شده و قادر است تا چهار نمونه کاملا مجزا را در خود ذخیره کند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "رسوب زدایی با روشی نوآورانه ممکن شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رسوب زدایی با روشی نوآورانه ممکن شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید