وام کمکی کرونا به یارانه بگیران 4 درصدی شد

به گزارش وبلاگ تور کیش، ستاد مالی دولت با پرداخت 8 درصد سود وام معیشتی یارانه بگیران موافقت کرد، متقاضیان فقط باید 4 درصد کارمزد این وام را بپردازند.

وام کمکی کرونا به یارانه بگیران 4 درصدی شد

وبلاگ تور کیش - احمد میرخدائی: با مصوبه دولت و قبول پرداخت سود وام یک میلیون تومانی یارانه بگیران، مقرر شد این تسهیلات به صورت قرض الحسنه با کارمزد 4 درصد و با بازپرداخت 30 ماهه به 23 میلیون خانوار یارانه بگیر پرداخت گردد. طبق اعلام حسن روحانی رئیس جمهوری، در نشست روزسه شنبه هیات مالی دولت، چارچوبی برای ثبت تقاضای این وام در نظر گرفته شده تا آن هایی که به استفاده از این وام قرض الحسنه مایل هستند، به وسیله پیامک اعلام نمایند. به گفته رئیس جمهوری، این تسهیلات در نهایت تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به حساب یارانه خانوارها واریز خواهد شد.

به گزارش وبلاگ تور کیش، پیش ازاین قرار بود این وام، که در نظام بانکی پرداخت می گردد، با نرخ سود 12 درصدی به خانوارهای یارانه بگیر متقاضی پرداخت گردد؛ اما اعتراض به این مسئله به قدری شدید بود که دولت را بر آن داشت بهره این وام را راسا بپردازد تا متقاضیان فقط کارمزد 4 درصدی آنرا متقبل شوند و اقساط وام را از محل یارانه نقدی مکلف باشند.

  • پرداخت وام کرونایی از اردیبهشت

به گزارش وبلاگ تور کیش، در نشست د ستاد مالی دولت، حسن روحانی، رئیس جمهوری از تبدیل تسهیلات یک میلیون تومانی خانوارهای یارانه بگیر به وام قرض الحسنه اطلاع داد و گفت: این وام روزهای اولیه اردیبهشت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و دولت سود این وام را پرداخت می نماید. روحانی با بیان این که 23 هزار میلیارد تومان با نرخ سود 12 درصد برای پرداخت به یارانه بگیران در نظر گرفته گردد، گفت: این تسهیلات یک میلیون تومانی به وام قرض الحسنه تبدیل می گردد و سودی را که قرار بود از متقاضیان دریافت گردد، دولت بر عهده می گیرد.

به گزارش وبلاگ تور کیش، تبدیل شدن وام یاریی کرونای یارانه بگیران به معنای حذف بهره 8 درصدی این تسهیلات است و طبیعتاً کارمزد 4 درصدی آن را همچنان باید متقاضیان پرداخت نمایند. رقم این کارمزد کمی بیش از 50 هزار تومان است.

  • ثبت نام پیامکی

پیش ازاین سازمان برنامه وبودجه اعلام نموده بود سامانه ای را برای ثبت درخواست وام خانوارهای یارانه بگیر، ایجاد خواهد نمود و متقاضیان باید از این راستا تقاضای خود را برای دریافت این تسهیلات ثبت نمایند اما آن گونه که دیروز روحانی در نشست هیات مالی دولت گفت: چارچوبی برای ثبت تقاضای این وام در نظر گرفته شده تا آن هایی که به استفاده از این وام قرض الحسنه تمایل دارند، تقضای خود را به وسیله پیامک اعلام نمایند. آن گونه که رئیس جمهوری اعلام نموده، همه کوشش دولت این است که این تسهیلات چند روز قبل از آغاز ماه رمضان به حساب همه خانوارهای یارانه بگیر واریز گردد.

به گزارش وبلاگ تور کیش، مسئله ای که می تواند در ثبت نام پیامکی باعث بروز مشکل گردد این است که احتمالاً بخشی از خانوارهای یارانه بگیر به خصوص در اقشار کم درآمد و رده سنی سالمندان، به ثبت نام پیامکی برای دریافت این تسهیلات قادر نیستند درحالی که هدف اصلی پرداخت چنین وامی یاری به معیشت همین دسته از خانوارهاست. بر این اساس انتظار می رود دولت در مراحل بعدی اطلاع رسانی این تسهیلات، برای جلوگیری از حذف بعضی خانوارهای یارانه بگیر، از فهرست دریافت این وام، تمهیداتی بیندیشد و حتی با واریز این مبلغ به حساب همه خانوارهای یارانه بگیر از بروز هرگونه اشتباه یا تبعیض ناخواسته جلوگیری کند.

  • اقساط تسهیلات عبور از کرونا

به دنبال تصمیم جدید دولت و با تغییری که در نرخ سود وام یک میلیون تومانی خانوارهای یارانه اجرا شده، این تسهیلات به صورت قرض الحسنه به حساب خانوارهای متقاضی واریز می گردد و سالانه 4 درصد کارمزد به آن تعلق می گیرد. با این حساب، مجموع کارمزد اختصاص یافته به این وام 52 هزار تومان و مبلغ هر قسط آن به 35 هزار تومان می رسد که از تیرماه از محل یارانه نقدی واریز شده به حساب متقاضیان این تسهیلات کسر خواهد شد. پیش ازاین قرار بود وام یک میلیون تومانی عبور از کرونا با نرخ سود 12 درصدی و با بازپرداخت 24 ماهه به متقاضیان پرداخت گردد که در این صورت مجموع سود بازپرداخت آن به 129 هزار تومان و اقساط ماهانه آن به 47 هزار تومان می رسید. آن طور که رئیس جمهوری اعلام نموده، این تسهیلات اوایل اردیبهشت به حساب خانوارهای یارانه بگیر متقاضی واریز می گردد و این خانوارها بعد از دریافت یارانه اردیبهشت و خرداد، از تیرماه اقساط وام را می پردازند.

منبع: همشهری آنلاین

به "وام کمکی کرونا به یارانه بگیران 4 درصدی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وام کمکی کرونا به یارانه بگیران 4 درصدی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید