طرز تهیه سوپ برش روسی (سوپ لبو)

به گزارش وبلاگ تور کیش، گفته شده که سوپ برش تنها غذایی است که سرمای زمستان سیبری را قابل تحمل می نماید! سوپ برش یک نوع سوپ مقوی است که در کشور های روسیه، ازبکستان، اوکراین، گرجستان و مناطقی از قفقاز به سبک های متفاوت و با مواد متنوعی طبخ می گردد. ماده اصلی مورد استفاده در تهیه این سوپ چغندر قرمز یا لبو است که باعث خوشرنگ شدن آن می گردد؛ برای خوش طعم شدن هم معمولا آن را با ماست یا خامه سرو می نمایند. در این مطلب با طرز تهیه دو نوع سوپ برش روسی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ برش روسی (سوپ لبو)

مواد لازم:

پیاز سفید عظیم 4 عدد

سیب زمینی میانه 2 عدد

هویج 4 عدد

گوجه فرنگی عظیم 2 عدد

کلم پیچ 1/2 عدد

چغندر میانه 3 عدد

سیر خرد شده 4 حبه

جعفری ساطوری مقداری

سرکه یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

روغن مخصوص سرخ کردن 4-5 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق غذاخوری

شکر 1-2 قاشق غذاخوری

خامه ترش (اختیاری) 1/2 فنجان

دستور تهیه:

آماده کردن سبزیجات: ابتدا همه سبزیجات را تمیز شسته و سپس پوست بگیرید. پیاز، سیب زمینی و گوجه را به صورت نگینی خرد کنید. چغندر و هویج را به قطعات تقریبا 2/5 سانتیمتری برش بزنید و کلم پیچ را به صورت نوار های باریک خرد کنید.

سرخ کردن پیاز در روغن روی حرارت میانه: 5-4 قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردن در یک تابه گود ریخته و روی حرارت میانه قرار دهید. گاهی پیاز را هم بزنید و اجازه دهید پیاز به رنگ طلایی درآید.

هویج را اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا نسوزد و به مدت 3-2 دقیقه آن را تفت دهید.

گوجه فرنگی، چغند و سرکه یا آبلیمو را به تابه اضافه نموده و اجازه دهید به مدت 10-5 دقیقه روی حرارت کم بپزند؛ ابتدا گوجه فرنگی و چغندر را به تابه اضافه نموده و بلافاصله آبلیمو یا سرکه را به آن اضافه کنید تا رنگ چغندر حفظ گردد. مواد را هم بزنید و در تابه را ببندید، سپس اجازه دهید مواد به مدت 5 الی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.

مقداری آب در قابلمه عظیمی ریخته، به طوری که 1/2 تا 2/3 حجم قابلمه را پر کند و روی حرارت میانه قرار دهید تا به جوش آید.

ابتدا سیب زمینی را به قابلمه اضافه نموده و 4-3 دقیقه صبر کنید تا پخته گردد، سپس کلم را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بپزد.

سبزیجات تفت داده شده در تابه را همراه با عصاره خارج شده از سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. سپس سیر خرد شده و جعفری ساطوری را هم در قابلمه بریزید.

نمک و شکر را به سوپ بیافزایید و سوپ را هم بزنید. اندازه شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم نموده و اگر دوست ندارید سوپ شما شیرین باشد اندازه شکر را کم کنید.

اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش آید، سپس در قابلمه را بسته و حدود 2 ساعت صبر کنید تا سوپ بپزد و جا بیفتد.

این سوپ هرچه بیشتر بپزد، خوشمزه تر می گردد.

نگهداری سوپ برش روسی در یخچال و گرم کردن آن در روز بعد، باعث طعم بهتر سوپ می گردد.

در صورتی که دوست دارید سوپ غلیظ تری داشته باشید یک قاشق سرپر خامه ترش به آن اضافه کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سوپ برش روسی (سوپ لبو)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ برش روسی (سوپ لبو)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید